top of page

VERBOUWING ARCHITECT

Zoekt u voor uw verbouwing een architect?

Soms heeft een mens eens behoefte om zijn huis grondig aan te pakken. De drang bekruipt hem of haar om de woning te verbouwen.

KV architecture is in dat geval de perfecte architect voor uw verbouwing. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van verbouwingen. Zo wordt uw woning uw droomwoning.

Wij garanderen daarbij altijd een persoonlijke aanpak. Elke klant is anders, elke klant heeft andere wensen.

 

Heb ik voor mijn verbouwing een architect nodig?

 

Mensen weten ondertussen heel goed dat wanneer ze nieuwbouw op een door hen aangekocht kavel laten bouwen ze hiervoor een architect moeten inschakelen. Maar ook bij een verbouwing is een architect onmisbaar.

Als u geen architect aanneemt en u doet grondige wijzigingen aan uw woning, dan riskeert u een juridische vervolging. Die kunt u natuurlijk missen als kiespijn.

De vuistregel is eigenlijk simpel:

Is er een omgevingsvergunning nodig dan moet u voor uw verbouwing een architect inschakelen. Niet alleen als het om nieuwbouw gaat

 

Een geslaagde verbouwing met architect


Wanneer u zonder zorgen wilt verbouwen dan is het inschakelen van KV architecture het beste wat u kunt doen. Wij scholen ons voortdurend bij, waardoor we goed op de hoogte zijn van de state of the art van de bouwsector.

Zo kunnen wij  voor uw verbouwing de beste technieken en materialen adviseren en uw aannemers begeleiden en controleren op hun werkzaamheden.

 

Via een persoonlijke behandeling leren wij u goed kennen. Zo weten we precies wat u wenst en kunnen we uw droom op een efficiënte manier realiseren.

 

Neem vandaag nog contact op met uw verbouw architect!

Als u op zoek bent naar een persoonlijke begeleiding bij het verbouwen van uw woning, dan neemt u het beste vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We leren u graag wat beter kennen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Zo weten we via enkele gerichte vragen hoe uw droomwoning eruitziet. Zo kunnen wij een voorstel doen dat op uw wensen en budget is afgestemd.

verbouwing-architect
verbouwing-architect
verbouwing-architect

"We don't

design you

a house

...

We will

design you

a HOME"

Koen Verhees

ARCHITECT

bottom of page