CLASSIC - architecture

De statige laan en de omliggende bebouwing gaf aanleiding om het ontwerp klassiek vorm te geven.

Het ontwerp bestaat uit 2 in elkaar geschoven volumes met typische 'huis' vorm.

Naast de volumes bevindt zich een moderne uitbouw welke in het geheel lijkt te zijn geschoven.

 

De hoge raampartijen zijn voorzien van een lijst zodat de verticale richting extra wordt benadrukt.

Het hoofdvolume herbergt op de begane grond het woon-leef gedeelte, de eerste verdieping is de mastersuite met gastenverblijf/logeerkamer en in de kap zitten de kinderkamer.

In de moderne uitbouw bevindt zich naast de garage veel ruimte voor onspanning; tv-speel kamer, welness, lounge bij de tuin.
 

De tuin om het huis is in de dezelfde stijl als het huis mee ontworpen.

Zo vormt alles tezamen 1 geheel.

Ook interesse in een Classic Villa.?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op..!!

© 2016 by KOEN VERHEES ARCHITECTURE

+31 (0)6 48 75 25 57

architecten register: 1.141115.003

Coolsingel 6, 3011 AD, Rotterdam